Linea Natura juuksehooldustooted- kuidas mõjuvad ja kas üldse toimivad?

Heihopsti

Kasutan juba mõnda aega Linea Natura juuksehooldus vahendit.

Minul on antud toote kasutamisel tulemused väga head. Minu enda juus on hõre ja kahune, kuna ma sirgendan neid päris palju. Olen proovinud palju erineva firma tooteid, mis pole andnud sellist tulemust, mis Linea Nature juurksehooldus toode.

Ma kasutan Linea Natura siidiproteiini juuksekreemi. See toode on spetsiaalselt tehtud õrnadele ja kahjustatud juustele. Peale seda toodet saan kammi on juustest läbi tõmmata ilma, et peaksin iga cm tagant pusa lahti arutama. Juba esimese pesuga sain aru, kui siledaks ja pehmeks mu juuksed lähevad. Seda saab kahel erinevat viisil kanda juustesse. Kas nagu palsamit, kannad märgadesse juustesse ning jätad mõneks minutiks mõjuma ning pesed maha või kasutad seda maskina nagu mina. Kannad märgadesse juustesse k.a juuste juurtele, lased 10-15 minutit mõjuda ning hea oleks, kui käterätik peas oleks sel ajal. Ning seejärel pesed leige veega. Panen ka selle toote lingi teile vaatamiseks. Sealt saate ka teisi tooteid näha ning lugeda erinevate toodete kohta erinevatele juuste tüüpidele. http://lineashop.ee/toode/siidiproteiini-juuksekreem-500ml/Linea Natura juuksehooldustooted- kuidas mõjuvad ja kas üldse toimivad?

22713003_1562538347126093_905479890_o.jpg

 

 

Teiseks, mida kasutan on mineraalsooladega soojaõli ampullid. See toode sisaldab mineraalsoolasid, anioonset vaha ja spetsiaalset õlibaasil emulsiooni, mis soojeneb käte vahel enne juustesse kandmist. Õlil on juustele põhjalikult taastav ja rahustav toime, mis muudab juuksed lihtsalt kammitavaks, läikivaks ja nõtkeks. Eriti sobib seda kasutada enne ja pärast juuste värvimist või muud töötlemist. Sobib ka kasutamiseks kõõmavastase ravina. Kasutada saab seda maskina. Enne avamist raputada ampulli ning siis avad ettevaatlikult. Määrida peale peapesu või juuste värvimist / töötlemist juuksemaskina ühtlaselt juustesse ning juustejuurtele. Enne justesse määrimist soojendada ampullisisu käte vahel ning katta rätikuga pea. 5-15 minutit hoida seejäärel leige veega loputada. Panen ka selle toote lingi teile vaatamiseks. Sealt saate ka teisi tooteid näha ning lugeda erinevate toodete kohta erinevatele juuste tüüpidele.  http://lineashop.ee/toode/mineraalsooladega-soojaoli-ampullid-10x12ml/

22789881_1562530710460190_1544711584_o.jpg

 

Minu kõige suurem ootus selle toote juures oli see, et saaksin oma juuksed ilusaks ja nad ei oleks enam nii kahused. Ja ma võin öelda, et see toimib ning ma olen väga väga rahul! Panen ka pildi oma juustest praegu ja enne ning see vahe on koheselt märgatav!

22766726_1562521570461104_80007902_o.jpg

Kallid paid!

 

“Linea Natura juuksehooldustooted- kuidas mõjuvad ja kas üldse toimivad?” on saanud ühe vastuse

  1. Nõustun sinuga! Juuksed muutuvad kohevamaks ja siledamaks. Olen samuti väga rahul. Ootan uut postitust.

    Liked by 1 person

Lisa kommentaar